• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відгуки за пришкільний оздоровчий табір відпочинку з денним перебуванням “Сонечко” при НВК Асканія-Нова–гімназія (2016 р.)

Відгуки за пришкільний оздоровчий табір відпочинку з денним перебуванням “Сонечко” при НВК Асканія-Нова–гімназія (2016 р.)

2016-06-14

В період літніх канікул в НВК Асканія-Нова-гімназія організовано роботу табору "Сонечко" для учнів 1-4 класів. Перебуваючи в таборі діти відвідують біосферний парк та зоопарк, будинок дитячої творчості та бібліотеки. Вчителі, які працюють в таборі організовують з дітьми ігри, конкурси, заняття в ігровій формі. В пришкільному таборі "Снечко" діти отримують вітамінізіроване харчування. Робота педагогічного колективу НВК Асканія-Нова-гімназія по організації пришкільного табору заслуговує високої оцінки.

Голова батьківського комітету - Гребцов А.Д.

Ми на канікулах їздили в Каховку. Спочатку ми відвідали театр "Юність". Ми дивились "The Engry Birbs". Потім ми потрапили на атракціони, там їх було дуже багато: чортове колесо, кімната Карапуза, машинки, білка в колесі, лабіринти, тощо. Мені дуже сподобалось.

Учениця 3-ого класу - Радченко Катерина

Одного разу я пішов з загоном в зоопарк. Я бачив дуже красивого павліна і пелікана. І ще озеро, де плаває лебідь з дітьми. Було багато туристів. Вони робили фотографії біля тварин і птахів. Кожен турист кормив їх хлібом. Мені було дуже цікаво і пізнавально. Я побачив дуже багато різних тварин і птахів. Тепер я знаю, що заповідник Асканія-Нова - одне з 7 чудес України.

Учень 4-ого класу - Головатий Олександр
Кiлькiсть переглядiв: 684

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.